Kvindelandsholdet får ny hovedsponsor

Arbejdernes Landsbank er ny hovedsponsor for det danske kvindelandshold. Den nye aftale gælder frem til udgangen af 2016.

Nyhed, 4/2-2013

Hos Dansk Håndbold Forbund er de glade for at have fået AL Bank som ny hovedsponsor. Dermed fortsætter udviklingen af projekt ’Ny Start’, som har til formål at styrke kvindelandsholdets profil samt den danske talentudvikling. Målet med dette er medaljer ved VM i 2015 og ved OL i 2016. 
 
AL Bank kommer sammen med Kvik, som blev præsenteret som hovedsponsor i december sidste år, til at dele hovedsponsoratet mellem sig på lige vilkår i en aftale som både gælder A-landsholdet, men også U- landsholdene.
 
Hos AL Bank er de glade for at kunne være med til at støtte de fremtidige målsætninger for kvindelandsholdet.
 
- Vi er meget glade for den nye aftale. Håndbold er alle danskeres sport, og det er vel nok en af de Aeneste sportsgrene herhjemme, der samler høj som lav, mand som kvinde, ung som gammel. Landsholdene er hele Danmarks hold, ligesom vi ønsker at være en bank for alle. Pigerne er fantastiske eksponenter for Arbejdernes Landsbank med deres hårde arbejde, grundighed og imponerende vinderattitude, forklarer Peter Froulund, Kommunikations- og Marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank til DHF.dk.
 
Med sponsoratet af damelandsholdet udvider AL Bank deres allerede store tilstedeværelse i dansk eliteidræt.