Mikkel Hansen om AGK-konkurs: HSF's hjælp betød meget

Mikkel Hansen var en af de spillere, der fik hjælp af Håndbold Spiller Foreningen, da storklubben AG København gik konkurs.

Nyhed, 22/5-2013

Da AG København i 2012 blev erklæret konkurs, var Mikkel Hansen en af de spillere, der lige pludselig stod uden klub og løn. I den forbindelse fik Mikkel og resten af den stjernebesatte spillertrup hjælp af Håndbold Spiller Foreningen til at køre konkurssagen – en hjælp som var af stor betydning i en travl hverdag hos verdens bedste håndboldspiller anno 2011. 

”I en periode fyldt med tumult grundet AG Københavns konkurs, var det rart at kunne fokusere fuldt ud på håndbolden og samtidig vide, at Håndbold Spiller Foreningen var der til at varetage mine interesser. Jeg har været virkelig tilfreds med det arbejde, Håndbold Spiller Foreningen har udført, og jeg kan kun anbefale alle andre håndboldspillere også at bakke op om Håndbold Spiller Foreningen og blive medlem. Man ved aldrig hvornår en lignende sag opstår, og så er det vigtigt at kunne få hjælp af personer med den fornødne erfaring og ekspertise,” forklarer Mikkel Hansen.

Ved konkursen hjalp Håndbold Spiller Foreningen Mikkel Hansen til at få dækket hans manglende løn og feriepenge. Efter en periode i AG København, der bød på store sportslige resultater, skiftede europamesteren til Paris Saint-Germain Handball, hvor han i øjeblikket ligeledes nyder stor succes.