Tilmeld dig Sportsalumni.dk. Programmet for 2013 er klar

Bliv en del af Danmarks eneste karrierenetværk for elitesportsudøvere, og styrk dine chancer for også at blive succesfuld i erhvervslivet. Programmet for 2013 ligger klar, så meld dig ind allerede i dag.

Nyhed, 12/2-2013

En lang række danske sportsnavne er allerede del af karrierenetværket for nuværende og tidligere elitesportsudøvere. Vi mødes til netværksmøder og bag om arrangementer i erhvervslivet i både København og Jylland. Bliv en del af Sportsalumni.dk, og styrk dine muligheder for at gøre karriere i erhvervslivet efter sporten.
  
Af nyheder i år kan nævnes mulighed for deltagelse i møder hos Netværk Danmark samt til gallaen ”Entrepreneur of the Year” hos Ernst & Young. Ligeledes vil der i år blive arrangeret lokale alumniceller mellem hovedmøderne, hvor medlemmer af Sportsalumni.dk mødes til networking, erfaringsudveksling og inspiration.
  
Som i 2012 bliver alle medlemmer af Sportsalumni.dk stadig tilbudt et gratis eksemplar af bogen ”Netværk dig til succes” af Christian Stadil, der er mulighed for at blive tilknyttet en eksklusiv mentor, og der er stadig én gratis prøvegang.
  
Se programmet for Sportsalumni.dk 2013 her.
  
Indmeldelse
For at melde dig ind skal du gå til www.sportsalumni.dk, klikke "Medlemskab" og "Ansøg om medlemskab". Vi opfordrer dig til at melde dig ind hurtigst muligt, for at du kan få fuldt udbytte af dit medlemskab.
  
For spørgsmål omkring indmeldelse eller tilmelding til møderne kontakt Kresten Blæsild på 22 32 18 55 eller kresten.blaesild@spillerforeningen.dk.