Første udgave af Spillernyt i 2013 er på gaden nu!

I denne udgave hylder vi de nykårede Årets Kvindelige og Mandlige Håndboldspillere 2012, samt evaluerer på håndboldherrernes indsats til VM og ser frem mod EM på hjemmebane i 2014. Det og meget mere kan du læse om i årets første udgave af Spillernyt.

Nyhed, 21/3-2013

Stine Jørgensen og Niklas Landin blev kåret som henholdsvis Årets Kvindelige og Mandlige Håndboldspiller 2012 af deres håndboldkolleger. Du kan læse et interview med de to stolte vindere.

Ligeledes kommer Håndbold Spiller Foreningens direktør, Michael Sahl Hansen, med sin personlige evaluering af håndboldherrernes flotte indsats ved VM i Spanien, og så ser han ligeledes frem mod EM i Danmark, som nærmer sig med hastige skridt.

Derudover kan du læse et interview med tidligere landsholdsspiller og nu træner i Team Tvis Holstebro, Klavs Bruun Jørgensen. Han giver sit syn på talentudvikling i Danmark og kommer blandt andet ind på, at talentudvikling kræver tålmodighed. Samtidig kan du læse portræt af Klavs Bruun Jørgensens talentfulde spiller, Christian Albertsen, der blandt andet fortæller om sin tid i FC Barcelonas ungdomsakademi.

Vi behandler ligeledes generationsskiftet på damelandsholdet, og så har vi taget en snak med tidligere landsholdskeeper Christina Nimand Hansen om, hvordan det var at følge EM-slutrunden i december hjemme fra sofaen.

I denne udgave giver vi også ordet til dommerne som får mulighed for at komme med deres syn på aktuelle diskussioner inden for håndboldverdenen. Denne gang handler det om brugen af video til afgørelse af tvivlsomme kendelser. 

Den nye udgave af Spillernyt kommer med posten en af de nærmeste dage, men kan ligeledes ses HER.

God læselyst!