Hvem er du egentlig om 10 år? Find svar via Sportsalumni.dk og en lokal alumnicelle

Mange ville gerne være i dine sko nu, men kun du kan komme op med et svar på, hvem og hvad du har tænkt dig at være, når det er forbi. Nu har du muligheden for at mødes med ligesindede elitesportsudøvere fra forskellige sportsgrene i dit lokalområde til hygge, networking og snak om dine fremtidsmuligheder.

Nyhed, 4/10-2013

Er fremtiden uafklaret, er du i gang med en uddannelse uden at kende endestationen, eller har du måske en god idé, som du overvejer at forfølge - uanset hvordan din plan ser ud, så kan du få sparring og inspiration fra andre elitesportsudøvere, der også gør sig tanker om fremtiden. 

Ens for alle er, at man mister fodfæstet for en tid, når sportsidentiteten skal skiftes ud med en ny identitet. I sociale sammenkomster er det ikke fedt ret længe at introducere sig selv som tidligere fodboldspiller, tidligere håndboldspiller eller nogen som helst form for "tidligere". Du vil ønske dig at kunne fortælle om, hvad du nu er optaget af, fremfor at skulle klamre dig til fortidens meritter. 

Der findes mange spændende karriereveje derude, hvor dine unikke kompetencer fra sportens verden kan bringe dig frem, hvor det igen er sjovt at præstere. De færreste jobs binder en til hæve-sænke-bordet 8-16 dag ud og dag ind. Men det er klart, at de mest spændende jobs kræver en indsats, hvis man vil kvalificere sig dertil.

Tilnærmelsesvis alle elitesportsudøvere vil opleve et tomrum, svæve i det uvisse og have følelser af tab og afsavn - det uanset hvor godt forberedt man er. Men kun forberedelse i form af en karriereplan og evt. uddannelse kan sikre dig, at du hurtigt lander igen og har en ny mening med livet. 

Den bedste vej til refleksion, nye idéer og motivation kommen via inspiration i mødet med andre. Grib derfor chancen og meld dig i Sportsalumni.dk. Du kan vælge at melde dig til både lokale alumniceller og fællesmøderne i København (læs mere her) eller blot deltagelse i en lokal alumnicelle. Det sidste gælder for elitesportsudøvere med bopæl i Jylland og Fyn. For nye medlemmer koster den resterende del af alumnisæsonen 600 kr. og for medlemmer på den "jyske model" koster det 200 kr.

Møder i de lokale alumniceller arrangeres af den enkelte gruppe og afholdes privat eller evt. hos en klub, samarbejdspartner til 4player eller lignende. 4player er klar til at hjælpe hver celle i gang og vil på baggrund af fællesmøderne løbende levere forskellige karriereemner til drøftelse. 

Du bør desuden supplere med at oprette dit CV i vores unikke CV-database for vindertyper på www.job4player.dk. Du får feedback på dit CV fra 4player og har yderligere adgang til gratis karriererådgivning fra Adecco.

Hvad venter du på? Det bliver ikke nemmere at træffe en beslutning eller sætte gang i processen om hverken 2, 5 eller 10 år. Udsættelse fjerner ikke uvisheden og usikkerheden, det bliver kun mere og mere forstyrrende. Det kræver konkret handling og tid at blive klogere på fremtiden. 

Skriv eller ring til os og hør mere om Sportsalumni.dk eller tilmeld dig på www.sportsalumni.dk, så kontakter vi dig.

Kresten Blæsild, 2232 1855, kresten.blaesild@spillerforeningen.dk.
Rasmus N. Haagensen, 2226 0044, rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk.