Rasmus Lauge kåret til Årets Mandlige Håndboldspiller 2018

Håndbold Spiller Foreningen har i forbindelse med EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Færøerne i Gigantium kåret SG Flensburg-Handewitt bagspilleren - Rasmus Lauge - til Årets Mandlige Håndboldspiller 2018 i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter.

Bestyrelsesmedlem i Håndbold Spiller Foreningen Torben Vinther stod for overrækkelsen af Malling-Pokalen samt gave fra Paul Mitchell til Rasmus Lauge, som for andet år i træk kan lade sig krone med titlen som Årets Mandlige Håndboldspiller.

Håndbold Spiller Foreningen står bag kåringen i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter, og det er spillerne fra Herreligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit.

Kåringen af Rasmus Lauge sker på baggrund af et imponerende 2018 for den gennembruds- og skudstærke bagspiller, som blandt andet har budt på et mesterskab med sin tyske klub SG Flensburg-Handewitt. Et mesterskab som Lauge & Co i SG Flensburg-Handewitt netop har genvundet. Efter denne sæson drager Lauge videre til den ungarske storklub Telekom Veszprém HC, hvor jagten på Champions League trofæet fortsætter.

Rasmus Lauge blev ganske suveræn vinder at den prestigefyldte kåring, da Lauge løb med 50 % af stemmerne.

Top-3 i afstemningen så således ud:

  1. Rasmus Lauge, SG Flensburg-Handewitt, 50 %
  2. Mikkel Hansen, PSG Handball, 29 %
  3. Niklas Landin, THW Kiel, 5 %

Rasmus Lauge får dermed igen graveret sit navn ind i Malling-pokalen, som i forvejen tæller mange store håndbold personligheder, som for eksempel landstræner Nikolaj Jacobsen, der blev kåret som Årets Mandlige Håndboldspiller tilbage i 1993 og 1999. Se de tidligere vindere af Årets Mandlige Håndboldspiller her: http://www.haandboldspiller.dk/aarets-mandlige-haandboldspiller-1976-20131

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Rasmus Lauge tillykke med kåringen!