Vil du have ansvaret for Håndbold Spiller Foreningens kommunikation?

Håndbold Spiller Foreningen, elitehåndboldspillernes fagforening, søger en praktikant, der kan håndtere foreningens kommunikation til medlemmerne og offentligheden med start medio januar 2014.

Pressemeddelelse, 18/10-2013

Som ansvarlig for Håndbold Spiller Foreningens kommunikation er din vigtigste målgruppe de danske håndboldspillere, der løbende skal fodres med nyheder om stort og småt inden for håndbolden. Igennem nyhedsbreve, medlemsbladet Spillernyt, Facebook og www.haandboldspiller.dk samt microsites vil du derfor være med til at holde medlemmerne opdaterede.

Samtidig er Håndbold Spiller Foreningen (HSF) konstant aktiv i den offentlige håndboldfaglige debat i Danmark. Du skal derfor kunne skrive pressemeddelelser og nyheder, der skærer igennem og sætter håndboldspilleres arbejdsvilkår på dagsordenen.

Samlet set kræver det, at du kan holde overblikket over en sammensat branche, der byder på alt fra storpolitiske problemstillinger til lavpraktiske produktionsopgaver. Vi tilbyder en praktikplads, hvor du vil blive betroet utroligt meget ansvar men samtidig vil kunne trække på kommunikationsafdelingen i fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan, Spillerforeningen.

Alt i alt tilbyder vi en praktikplads, hvor dit arbejde kommer til at gøre en forskel, hvor du dagligt kan præge den offentlige håndbolddebat, og hvor du kommer til at udvikle dig fagligt i et livligt arbejdsmiljø.

Kvalifikationer
Du læser kommunikation, sprog eller lignende på kandidat- eller evt. bachelorniveau
Du har et højt niveau i skriftlig dansk og tale
Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken
Du er selvstændig, fuld af gåpåmod, har sans for detaljen og er håndbold- og sportsinteresseret

Fordel men ikke et krav:
Du har kendskab til CMS-systemer
Du har kendskab til grafisk arbejde og billedbehandling
Du har et højt niveau i engelsk eller andet fremmedsprog


Forløbets varighed og ansøgning
Praktikperioden fastlægges i overensstemmelse med dit studie og forventes at udgøre en 30-37-timers arbejdsuge af en varighed på ca. 4 måneder med start medio januar 2014 eller efter aftale. Praktikperioden er ulønnet.

Skriftlig ansøgning sendes til Kresten Blæsild på kresten.blaesild@haandboldspiller.dk.

 

Om Håndbold Spiller Foreningen
Håndbold Spiller Foreningen er interesseorganisationen og fagforeningen for håndboldspillere i Danmark på eliteplan samt danske udlandsprofessionelle. Vi arbejder for at sikre, at spillerne arbejder under rimelige vilkår. Derfor taler vi altid spillerens sag, hvad enten det drejer sig om skadessager, lønninger eller landsholdsaftaler.

Vil du have yderligere information, kan du besøge haandboldspiller.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kresten Blæsild på kresten.blaesild@haandboldspiller.dk.