SKAT søger medarbejdere til deres kundecentre

SKAT, der er partner i Elitesportens Karrierepartnere, søger tidsbegrænsede vikarer og faste medarbejdere til deres kundecentre i Odense, Ribe, Aalborg og Hjørring.

Nyhed, 20/11-2014

Uddrag fra jobopslag:

- I SKATs Kundecenter har vi kunderne i centrum, og vi yder en effektiv kundebetjening med vægt på produktivitet, faglighed og kundetilfredshed. Du bliver en del af en større enhed, der skal vejlede borgere og virksomheder på telefon eller mail. Du skal derfor være god til at tale i telefon og kunne forklare dig præcist og korrekt. 

- Alle medarbejdere har grundkompetencer på skat og/eller motor med mulighed for dybere kompetenceudvikling inden for specifikke opgaveområder. Hvis du ikke besidder det allerede, sørger vi for en grundig oplæring.

Både vikar- og faste stillinger er fuldtidsstillinger, men antallet af arbejdstimer kan aftales individuelt. Der skal dog forventes et minimum af timer på 25-30 timer om ugen.

BEMÆRK! Ansøgningsfrist d. 1. december 2014

Gå til jobopslag og ansøgning til TIDBEGRÆNSET VIKAR her.

Gå til jobopslag og ansøgning for FAST STILLING her.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.