Anders Eggert kåret som Årets Landsholdsspiller

For anden gang i sin karriere er Anders Eggert blevet kåret som ”Årets Landsholdsspiller” i den årlige afstemning blandt samtlige liga- og 1. divisionsspillere samt danskere i udenlandske klubber, arrangeret af Håndbold Spiller Foreningen, Dansk Håndbold Forbund samt herrelandsholdets samarbejdspartner, Totalkredit.

Pressemeddelelse, 1/10-2013

Den ingeniøruddannede fløjspiller løb med imponerende 46,21 procent af de afgivne stemmer – næsten dobbelt så meget, som Niklas Landin, der med 23,45 procent af stemmerne kom ind på afstemningens andenplads.
Henrik Møllgaard fulgte på tredjepladsen i afstemningens 2012/13 udgave.

”Det er naturligvis en stor ære at blive tildelt så fornem en hæder af sine kolleger, og det er jeg både stolt og ydmyg over for,” siger Anders Eggert, der fik overrakt prisen ved en uformel sammenkomst i forbindelse med landsholdets tre dage lange samling i Sønderborg.

Administrerende direktør i Totalkredit, Troels Bülow-Olsen, sagde i sin hyldesttale til Ander Eggert blandt andet:
”For os i Totalkredit er du den ypperste repræsentant for det danske herrelandshold i håndbold. Du har alle de værdier, vi sætter uendeligt højt: Imødekommenhed, et smittende humør og ikke mindst en formidabel energi, en uforlignelig frækhed og et fantastisk drive og gå-på mod.”

Første gang, Anders Eggert vandt prisen som Årets Landsholdsspiller var i sæsonen 2009/10.