Skræddersyet træningsprogram fra EliteLab Denmark

Med EliteLab kan du få et skræddersyet træningsprogram, der tilpasset din fysik, dine behov og den måde du bedst bliver motiveret på.

Nyhed, 13/11-2013

En af Håndbold Spiller Foreningens samarbejdspartnere er EliteLab Denmark, som er eksperter indenfor fysiologisk træning og udvikling. Forhåbningen er, at mange af Håndbold Spiller Foreningens medlemmer ønsker at gøre brug af og drage nytte af tilbuddet fra EliteLab Denmark. Det særlige ved tilbuddet er, at forskellige faggrupper, herunder fysioterapeuter og fysiologer, laver en fælles helhedsvurdering af spilleren og hvad han eller hun har brug for for at udvikle sin fysik og sit talent. Spilleren får indflydelse på træningsprogrammet for derved at sikre den optimale motivation til at overholde det. 2-3 gange i sæsonen vil der være testseancer, hvor resultaterne af træningen bliver målt og træningen bliver tilpasset disse resultater.

For priser og yderligere informationer kontakte Kristian Kristensen fra EliteLAB på 23 65 71 31 og kk@elitelab.dk eller Mikkel Hjuler fra EliteLAB på 26210592 og MH@elitelab.dk. Du kan også læse mere om tilbuddet i Spillernyt fra september 2013 HER.