HESSEL HIRE

Håndbold Spiller Foreningen har indgået en eksklusiv samarbejdsaftale med Hessel HiRE vedrørende leasing af Mercedes-Benz og Renault personbiler.

Håndbold Spiller Foreningens medlemmer har derfor mulighed for at lease en af Mercedes-Benz eller Renaults fabriksnye personbiler til en særdeles favorabel pris. Priserne er kun forbeholdt Håndbold Spiller Foreningens medlemmer.

Ejner Hessel tilbyder et varieret sortiment af fabriksnye Mercedes-Benz og Renault personbiler i en begrænset pulje, som fordeles efter ”først til mølle princippet”.  

Tilbuddet på Mercedes-Benz består af leasing i kun 7 måneder og er uden ekstraordinære førstegangsydelser og alle biler er fabriksnye.

Priserne inkluderer:
- Moms
- 14.000 km i leasingperioden
- Forsikring (kr. 6.500 i selvrisiko)
- Grøn ejerafgift
- Service

Tilbuddet på Renault består af leasing i kun 6 måneder og er uden ekstraordinære førstegangsydelser og alle biler er fabriksnye.

Priserne inkluderer:
- Moms
- 10.000 km i leasingperioden
- Forsikring (kr. 6.500 i selvrisiko)
- Grøn ejerafgift
- Service
 
Udover leasingydelsen skal du således udelukkende afholde omkostninger til brændstof, samt et stiftelsesgebyr på kr. 1.995 (inkl. moms).

Kontakt

Har du spørgsmål til aftalen, eller vil du høre nærmere om dine muligheder for at lease en Mercedes-Benz eller Renault, så kontakt Christian Lind hos Ejner Hessel A/S eller Michael Sahl Hansen hos Håndbold Spiller Foreningen.

 

Christian Lind
Afdelingsleder
Mobil: +45 20 85 44 12
c.lind@hessel.dk

Michael Sahl Hansen
Direktør i Håndbold Spiller Foreningen
Mobil: +45 40 18 75 10
michael.sahl@haandboldspiller.dk