HESSEL HIRE

Håndbold Spiller Foreningen har indgået en eksklusiv samarbejdsaftale med Hessel HiRE vedrørende leasing af Mercedes-Benz og Renault personbiler.

Håndbold Spiller Foreningens medlemmer har derfor mulighed for at lease en af Mercedes-Benz eller Renaults fabriksnye personbiler til en særdeles favorabel pris. Priserne er kun forbeholdt Håndbold Spiller Foreningens medlemmer.

Ejner Hessel tilbyder et varieret sortiment af fabriksnye Mercedes-Benz og Renault personbiler i en begrænset pulje, som fordeles efter ”først til mølle princippet”.  

Mervedes-Benz

Tilbuddet på Mercedes-Benz består af leasing i 6-12 måneder, er uden ekstraordinære førstegangsydelser og alle biler er fabriksnye.

Renault

Ud over Mercedes-Benz er det også muligt at lease Renault via Hessel HiRE. Renault tilbydes på særlige kampagner og du finder derfor ikke en fast prisliste eller modelprogram. Når der er aktuelle kampagner på Renault, vil du kunne finde dem her. Hold derfor øje med siden, hvis du interesseret i Renault som din næste leasingbil.

Kontakt

Har du spørgsmål til aftalen, eller vil du høre nærmere om dine muligheder for at lease en Mercedes-Benz eller Renault, så kontakt Christian Lind hos Ejner Hessel A/S.

Christian Lind
Afdelingsleder
Mobil: +45 20 85 44 12
c.lind@hessel.dk