STUDIEJOB: ER DU VORES KOMMENDE HÅNDBOLDJURIST?

Vil du være en del af vores juridiske team og komme helt tæt på nogle af de mest aktuelle og interessante juridiske sager i dansk håndbold? Så søg jobbet som stud.jur. i Håndbold Spiller Foreningen, hvor du får ansvar for din egen sagsportefølje og bliver en del af en arbejdsplads med en alsidig hverdag og højt til loftet. 

Håndbold Spiller Foreningen, elitehåndboldspillernes fagforening, søger en jurastuderende som studentermedhjælper med ansættelse hurtigst muligt.

Som stud.jur. hos os får du indblik i nogle af de mest interessante juridiske sager i dansk håndbold, ligesom du får ansvar for din egen sagsportefølje. Når håndboldspillere oplever, at deres kontrakter bliver misligholdt, eller uheldet er ude. så de skal have assistance til en arbejdsskadessag, har du som Håndbold Spiller Foreningens sagsbehandler en vigtig rolle sammen med det øvrige juridiske team.

I samarbejde med vores juridiske team vil du blandt andet komme til at stå for behandlingen af danske håndboldspilleres skadessager og forsikringssager. Her har du den direkte dialog med spilleren, forsikringsselskaber og de relevante myndigheder, der er med til at oplyse og træffe afgørelse i skadessagerne.

Som et led i arbejdet vil du udvikle dine faglige kompetencer gennem et samarbejde med Håndbold Spiller Foreningens eksterne advokatkontor og øvrige eksterne rådgivere.

Du refererer til Håndbold Spiller Foreningens direktør, Torben Vinther, og vil komme til at arbejde i team med Håndbold Spiller foreningens jurist og øvrige studentermedhjælpere.
 

Kvalifikationer

  • Interesse for forsikringsret, ansættelsesret, arbejdsret, sportsret og obligationsret
  • God til skriftligt dansk
  • God til engelsk i tale og skrift
  • Håndbold- og sportsinteresseret
  • Selvstændig, servicemindet og udadvendt
  • Gerne 2 år eller mere tilbage af studiet
     

Arbejdstid og -vilkår

Start snarest muligt. 15 timer pr. uge, fordelt på 3-5 arbejdsdage pr. uge, der fastlægges for et semester ad gangen. Overarbejde kan periodevist forekomme.

Ferie placeres fleksibelt i forhold til dine ønsker og Håndbold Spiller Foreningens opgavepukler i årets løb.

Spørgsmål kan rettes til chefjurist Anne Jakobsen på 29 91 47 01 og anne.jakobsen@haandboldspiller.dk.

Ansøgning sendes til chefjurist Anne Jakobsen på anne.jakobsen@haandboldspiller.dk snarest muligt. Der indkaldes løbende til jobsamtaler, og ansættelse sker, så snart den rette kandidat er fundet. Dokumentation for eksamensresultater til dato vedlægges i kopi.

Foto: Tobias Jørgensen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix