Sandra Toft Årets Kvindelige Håndboldspiller 2020

For andet år i træk er Sandra Toft valgt som Årets Kvindelige Håndboldspiller. Med 31 % af stemmerne kan den karismatiske landsholdsmålvogter dermed lade sig krone som Årets Kvindelige Håndboldspiller i 2020.

Kåringen fandt sted inden aftenens landskamp mellem Danmark og Spanien i Royal Stage i Hillerød. Landsholdskollega og bestyrelsesmedlem i Håndbold Spiller Foreningen, Kathrine Heindahl, overrakte pokal og gave fra Paul Mitchell til Sandra Toft.

Håndbold Spiller Foreningen står bag denne kåring i samarbejde med Paul Mitchell hårprodukter, og det er spillerne fra Bambusa Kvindeligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle, der har stemt på deres favorit.

Sandra Toft kan lade sig krone som Årets Kvindelige Håndboldspiller 2020 efter en sæson med flotte præstationer for Danmark og ikke mindst sin franske klub Brest Bretagne. Ved EM i Danmark 2020 var Sandra Toft en væsentlig brik i den flotte slutrunde som Danmark leverede og Sandra Toft blev desuden kåret turneringens bedste målvogter.

Stemmefordelingen for Årets Kvindelige Håndboldspiller 2020 så ud som følger:

Sandra Toft, Brest Bretagne, 31% af stemmerne

Mia Rej, København Håndbold/Odense Håndbold, 28% af stemmerne

Mie Højlund, Odense Håndbold, 12% af stemmerne

 

Stort tillykke til Sandra Toft med den flotte kåring!