BabySam har fleksible deltidsjobs til dig med vindermentalitet!

BabySam er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med både fleksible deltidsjobs til dig som aktiv udøver, såvel som karrieremuligheder på fuld tid når sportstøjet er lagt på hylden.

Nyhed, 5/11-2014

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til BabySam. BabySam er Danmarks største kæde inden for babyudstyr, og de retter nu blikket mod elitesporten med tilbud om både fleksible sælgerjobs ved siden af sporten såvel som karrieremuligheder herefter:

- Vi søger konstant nye salgs - og ledelsestalenter med ambitioner om at nå til tops. I vores netværk af butikker er der mulighed for udvikling og for at få nye udfordringer, når du er klar til det. Der er også mulighed for at modnes i vores organisation sideløbende med eller efter sportskarrieren.

- Vi forbinder vindermentalitet med det gode og effektive salg, og derfor søger vi elitesportsudøvere til at indgå i vores team. At lukke salget er målet i sig selv, og vi forventer, at du yder dit bedste for at nå målet. Vi har interne salgskonkurrencer og et seriøst salgstræningsprogram - vores sælgere skal være de bedste i branchen!

Du kan læse mere om dine forskellige job- og karrieremuligheder i BabySam i deres virksomhedspræsentation på Job4player. Gå til virksomhedspræsentationen HER.

 

Søger lige nu weekendsælgere i Odense, Aarhus, Aalborg og København/Taastrup!

Allerede nu vil BabySam gerne høre fra dig hvis du render rundt med en indre sælger og gerne vil supplere din sport med et fleksibelt deltidsjob. BabySam søger ambitiøse sælgere som kan se en fremtid i, at være en del af Danmarks førende kæde indenfor Babyudstyr.

- Vi tilbyder fleksible arbejdstider, et professionelt bagland og gode karrieremuligheder.

- Er du en vinder? Og er du klar til at kickstarte din karriere i BabySam? Så tøv ikke med at sende os en ansøgning allerede i dag.

For ansøgning og/eller yderligere info kontakt BabySams HR afdeling på mail HR@babysam.dk eller telefon 43 30 04 23. Husk at angive hvilken afdeling du søger til, når du sender din ansøgning.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.