Få et fleksibelt job i Nykredit ved siden af sporten!

Kunne du tænke dig at have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner? Så er stillingen som kundekonsulent i Kundeservice & salg måske noget for dig!

Nyhed, 13/11-2014

Uddrag fra jobopslag:

- Nykredit har siden 2006 ansat elitesportsudøvere til Kundeservice & Salg, og det gode samarbejde ønsker vi at fortsætte med. Derfor er vi lige nu interesseret i at ansætte dig, som udøver sport på et højt niveau, men som samtidig også er interesseret i at have et spændende og fleksibelt job ved siden af sporten. Vi søger altså dig, som allerede nu har lyst til at blive en del af en virksomhed med gode jobmuligheder, og som gerne vil i gang med at forme den karriere, der venter på anden side af elitesporten. 

- Vi sørger for at give dig den nødvendige oplæring og uddannelse, så du kan yde den bedste service over for vores kunder. Til gengæld forventer vi af dig, at du har lyst til at lære nyt og brænder for at lære den finansielle sektor at kende. Du tilegner dig hurtig ny viden og information, og du formår effektivt at omsætte denne viden til praksis.

- Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-20.00, lørdag og søndag kl. 10.00-15.00, og du vil opleve en fleksibel tilgang til dine arbejdstider, så du også kan passe din sport ved siden af arbejdet.

Arbejdspladsen befinder sig på Frederikskaj i København.

LÆS HELE JOBOPSLAGET OG ANSØG HER.

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.