IKAIKA

Du har igennem dit medlemskab hos Håndbold Spiller Foreningen, mulighed for at få 20% rabat på træningstøj fra IKAIKAs webshop.

IKAIKA er udviklet af Kathrine Heindahl og Louise Nilsson, og har udviklet træningstights med udgangspunkt i de problemstillinger de selv har mødt i deres styrke-, løb- og håndboldtræninger. Du skal derfor kun koncentrere dig om at give den gas mens du træner.
Uanset om du mangler shorts eller lange tights, så er du altid garanteret god kvalitet, tøj der bliver siddende, hvor det skal under hele træningen og tights som IKKE er gennemsigtige.

Alle shorts kan bruges som selvstændige løbeshorts eller som indershorts. IKAIKA har valgt en benlængde som skåner dig for gnavesår på inderlårene og en høj talje, så de bliver siddende.  Nogle modeller er også udstyret med mobillomme, så du kan have telefon og andre småting med dig.
IKAIKAs tights er blandt andet kendetegnet ved:

  • Squatsikre
  • Stor bevægefrihed
  • Dansk designet
  • Høj talje


Som medlem har du modtaget en mail med informationer og rabatkode. Hvis du ikke har modtaget denne mail, så kontakt Håndbold Spiller Foreningen på kontakt@haandboldspiller.dk

Læs mere om IKAIKA her: https://ikaika.dk/