JURA OG KONTRAKT

Heldigvis har flere og flere spillere fået øjnene op for, at det er fornuftigt at få råd og vejledning, inden man skriver under på en kontrakt. Mange senere problemer behøver slet ikke at opstå, hvis man får kyndig hjælp i forbindelse med kontraktforhandlingen. Vær opmærksom på at du og den klub, du forhandler med, ikke altid har de samme interesser.

Samtidig er der mange ting, der skal tages højde for, inden du skriver under på en kontrakt. Det handler ikke kun om penge, men blandt andet også om forsikring, kontraktens løbetid og de muligheder, du gerne vil have uden for håndboldbanen. Der er mange overvejelser at gøre sig, og ved at bruge Håndbold Spiller Foreningen i forbindelse med kontraktforhandlingerne, kan du undgå mange af de problemer, som senere kan opstå.

Forhandler du med en udenlandsk klub er der ekstra god grund til at søge rådgivning hos Håndbold Spiller Foreningen. HSF er altid uvildig og kan hjælpe med selve kontraktforhandlingen uanset hvor i verden, din forhåbentlig nye klub hører hjemme.

Uoverensstemmelser i forhold til klubben
Det meste af Håndbold Spiller Foreningens tid går med at hjælpe spillere, som er havnet i et eller andet problem i forhold til en indgået kontrakt.

Problemerne kan være af meget forskellig karakter, men ofte handler det selvfølgelig om, at klubben ikke vil betale de penge, den har forpligtet sig til. Det kan enten være den almindelige løn, forskellige former for bonus, feriepenge eller evt. betaling for et lovet job, som klubben lige pludselig ikke mener, at de skal betale. Argumenterne er ofte meget forskellige, men sjældent rimelige. For alle problemerne gælder det, at de som spiller, ikke er sjove at stå alene med. Netop derfor findes Håndbold Spiller Foreningen.

Vores erfaring er, at jo før vi bliver sat ind i et problem, jo større er sandsynligheden for, at det bliver løst til din tilfredshed. Det gælder også, hvis du og/eller klubben gerne vil ophæve kontrakten. Også her gælder det, at du opnår den bedste løsning ved hurtigt at sætte HSF ind i sagen.