Håndboldspiller og boligejer?

Valget af kreditforeningslån er for langt de fleste den største investering, man kommer til at foretage sig gennem livet, og man bør derfor overveje at forhøre sig hos en uvildig rådgiver, der kun har dine interesser for øje.

Pressemeddelelse, 9/4-2014

Håndbold Spiller Foreningen har indgået et samarbejde med Status ApS, som udelukkende har specialiseret sig i overvågning og omlægning af kreditforeningslån for primært private boligejere – ligesom Status derfor også kan rådgive ved køb og salg. Status arbejder ud fra et koncept, hvor du som kunde er sikret en gevinst uanset om renten stiger eller falder – og uden nogen risiko for at tabe penge.

Dette kan kun lade sig gøre, hvis det enkelte lån bliver overvåget intensivt, og Status har derfor ikke ubegrænset plads til nye kunder. Som en del af det eksklusive samarbejde vil Status fremover tilbyde dig, som medlem af Håndbold Spiller Foreningen, et gratis og uforpligtende møde, hvor du kan få gennemgået konceptet i detaljer – og få et godt råd til, hvad du bør gøre netop nu.

Det værste, der kan ske, er derfor, at du bliver klogere på dit lån.

Direktør i Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen udtaler om samarbejdet: 
- Jeg modtager selv rådgivning fra Status og har været med i en årrække, hvilket har sparet mig for en del penge, qua de forskellige omlægninger af mit lån. Jeg er glad for samarbejdet med Status, hvor rådgivningen er top professionel. Uden at fornærme nogen af vores medlemmer, så tør jeg godt påstå at kreditforeningslån ikke er det første de tænker på, når de slår øjnene op om morgenen. Med Status som medspiller får vores medlemmer nu en mulighed for, at få helt styr på deres nok største investering gennem livet, og jeg er helt sikker på rådgivningstilbuddet også vil gøre vores medlemmer tilfredse.

Hvis du allerede har en ejerbolig, eller hvis du overvejer at købe indenfor den nærmeste fremtid, så er du meget velkommen til at tage kontakt til Status.

Status har kontor i både Aarhus og København.

Kontakt:
Torben Vinther
Rådgiver hos Status ApS
Tlf: 33 14 79 50 
Mobil: 30 73 19 50
tv@status-jylland.dk

Michael Sahl Hansen
Direktør i Håndbold Spiller Foreningen
Mobil: 40 18 75 10
michael.sahl@haandboldspiller.dk