Håndbold Spiller Foreningen ansætter Torben Vinther som direktør

Den tidligere Århus Håndbold bagspiller Torben Vinther ansættes som ny direktør i Håndbold Spiller Foreningen, og starter en løbende implementering i jobbet allerede pr. 1. marts 2022.

Siden januar 2020 har Michael Sahl Hansen varetaget direktørrollen i HSF på deltid, mens Sahl Hansen ligeledes har været direktør på deltid i Spillerforeningen (fodbold). I overensstemmelse med planen skal de to foreninger nu have hver sin direktør på fuldtid. Michael Sahl Hansen fortsætter som direktør på fuldtid i Spillerforeningen.

Foreningerne har været igennem en periode, hvor det har givet mening, at Michael Sahl Hansen har været ansat i både Håndbold Spiller Foreningen og Spillerforeningen. Michael Sahl Hansen og foreningernes bestyrelser har vurderet, at det nu er det rette tidspunkt at vende tilbage til et set up med en fuldtidsdirektør i begge foreninger.

Michael Sahl Hansen udtaler:

- Det har været interessant at være med til at drive udviklingen i både Håndbold Spiller Foreningen og Spillerforeningen på samme tid. Jeg har selv været med til at træffe beslutningen, og sammen med bestyrelserne i HSF og SPF har vi vurderet, at foreningerne igen er bedst stillet ved at have hver sin fuldtidsdirektør. Jeg er glad og stolt over det arbejde og de resultater, som jeg sammen med nogle fantastiske kollegaer og bestyrelsen har opnået gennem min tid i Håndbold Spiller Foreningen til glæde og gavn for medlemmerne og Håndbold Spiller Foreningen. Jeg glæder mig enormt meget til et tæt samarbejde med Torben Vinther, og netop samarbejdet på tværs af spillerforeningerne vil stadigvæk være af højeste prioritet.

Formand i HSF Lean-Bach Nielsen udtaler:

- Vi har sat utrolig stor pris på det arbejde, som både Michael og hele sekretariatet har præsteret i nu mange år, hvorfor det har været vigtigt for os at finde en person, som vil kunne videreføre dette og videreudvikle HSF i en positiv retning. Derfor er jeg også glad for at vi er lykkedes med at ansætte Torben, som med hans baggrund som håndboldspiller, bestyrelsesmedlem og hvervet som formand i HSF, om nogen ved hvad han går ind til. Jeg har haft fornøjelsen af at sparre med Torben af flere omgange, og jeg er overbevist om, at han vil kunne bidrage til at sikre endnu bedre balance i håndboldspillernes hverdag i forhold til uddannelse, mentale udfordringer og trivsel, som vi har meget fokus på.

Torben Vinther, der selv har spillet otte landskampe for Danmark i perioden 2003-2004, tager arbejdshandskerne på i HSF allerede pr. 1. marts 2022 i en overgangsordning, der betyder, at han i forlængelse af HSFs repræsentantskabsmøde i maj måned overtager direktørrollen fuldt og helt, således at skiftet er en realitet i løbet af juni 2022.

Torben Vinther udtaler:

- Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang med arbejdet for fortsat at fremme spillernes interesser. Vi har et fantastisk sekretariat, som jeg glæder mig til at blive en del af, hvor jeg ser det som en stor styrke, at vi har samlet kræfterne med fodbold og kan dele både erfaringer, ressourcer og kompetencer til fordel for begge parter. HSF har også opbygget et godt samarbejde med de øvrige interessenter i dansk håndbold. Det vil jeg prioritere højt at fastholde, pleje og videreudvikle i fremtiden.

Jeg ser meget frem til de mange spændende udfordringer samt være med til at løfte barren yderligere for vores medlemmer. Vores fælles sport er heldigvis i en stadig udvikling, og det kræver løbende opmærksomhed og tilpasning til de udfordringer, det måtte præsentere vores medlemmer for. Jeg glæder mig virkelig til igen at komme helt tæt på hverdagen som eliteudøver og til få en føling med, hvordan HSF kan være med til at repræsentere spillernes synspunkter bedst muligt.

Jeg starter op med at komme ind i opgaverne allerede fra 1. marts, og i løbet af foråret øger jeg mine timer, så jeg er klar til at overtage depechen 100% fra Sahl i løbet af juni måned.

For yderligere informationer kontakt Torben Vinther på: 20 21 00 11, Michael Sahl Hansen på: 40 18 75 10.