Nyeste udgave af Spillernyt på vej

Læs om vinterens landsholdspræstationer, veteranerne i dansk herrehåndbold, de mange straffekast ved herrernes EM, samt en afsked til Ulrik Wilbek.

Nyhed, 31/3-2014

Det blev en vinter med flotte medaljer til kvinderne og en unik oplevelse, da mændene tryllebandt Danmark og hentede sølvmedaljer til Danmark på hjemmebane. I denne udgave kigger vi tilbage på begge turneringer og de største øjeblikke derfra.

Vi har også snakket med Thomas Klitgaard og Lars Jørgensen om stadig at spille professionel håndbold på højt plan i en alder, hvor mange havde forventet, at de var stoppet. I samme ombæring har vi også snakket med Skjerns bestyrelsesformand Carsten Thygesen om, hvad veteraner tilfører et håndboldhold.

Der er også blevet taget fat i de mange straffekast, der blev dømt ved det netop afholdte EM. Den danske topdommer Mads Hansen forklarer hvordan det kan være, at der blev dømt straffekast flere gange end for to år siden.

Ulrik Wilbek har været synonym med succes siden han vandt sin første medalje med damelandsholdet i 1993. Hans trænerkarriere er nu slut og Spillernyt ser tilbage på en unik karriere.

Sidst, men ikke mindst, forklarer vi det arbejde Håndbold Spiller Foreningen laver på internationalt plan og hvordan det betyder meget dansk håndbold, selvom det foregår i udlandet.

God fornøjelse med denne udgave af Spillernyt, som kommer med posten eller via din klubrepræsentant inden længe, men som du indtil da kan læse på din tablet eller computer HER.