Ecooking

Ecooking er først og fremmest virkning og dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt. Ud fra denne devise har de lavet mere end 250 produkter og accessories, der hver især er udviklet til at løse et konkret problem. Serien tager udgangspunkt i de aktive ingredienser fra hudplejen, som er ført over i både hårpleje og makeup. Med omtanke for dig og vores miljø.
 

Ecooking er:

Danskudviklet af en erfaren dansk producent og ildsjæl, der oprindeligt håndfyldte produkterne på egen lille fabrik.

En serie af problemknusere. Hvert enkelt produkt er udviklet med afsæt i en konkret udfordring, og dermed er vores udvalg bredt nok til at kunne tackle enhver specifik udfordring.

For alle – uanset hudtype og alder. Vi har produkter til enhver hudtype og alders udfordringer, om det gælder linjer, rynker, acne eller rødmen. Vores filosofi er, at alle fortjener den lækre følelse af velvære, som gode og nærende hudplejeprodukter giver.

Til dig, der vil have sund og smuk hud uden for meget nonsens. Vores produkter er, hvad de hedder og giver sig ud for at være. De er lette at gennemskue, nemme at bruge og effektive.

Hverdagsluksus. Vi bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres virkning.

Til både kvinder og mænd – og børn. Mænds hud har i lige så høj grad som kvinders brug for hudpleje – primært rens og fugt – og derfor finder du også en linje, der er specielt udviklet til mænd i vores sortiment. Og så er mange af vores produkter tilgængelige uden duft, så de kan bruges af alle. Også familiens yngste kan bruge vores produkter, fra Multi Olie Parfumefri til babyhud til Acne Serum til teenageres problemhud.

Produceret med omtanke for miljøet. Bl.a. kan du genbruge vores emballage.

 

Rabatten er forbeholdt medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen, og må ikke deles med andre. Via vores nyhedsbrev har du modtaget informationer på, hvordan du opnår denne rabat. Hvis du ikke har modtaget denne mail, så kontakt Håndbold Spiller Foreningen på kontakt@haandboldspiller.dk

Læs mere om Ecooking på https://ecooking.dk/