ER DU OGSÅ TRÆT AF BESVÆRLIGE LINSER ELLER USKARPT SYN? SVARET ER LET AT FÅ ØJE PÅ.

Brug 10 minutter af din sommerpause for at slippe for synsfejl, så ser du ekstra skarpt ud til den nye sæson.

12.  juni 2015: Slip for at bekymre dig mere om den dårlige kombination af harpiks og tabte eller irriterende kontaktlinser, og nyd i stedet friheden ved et skarpt og præcist syn på og udenfor banen.

Håndbold Spiller Foreningens samarbejdspartner, Memira Øjenklinikker, tilbyder professionel og sikker laseroperation, der hurtigt befrier dig for briller og linser - uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller alderssyn.

Tager mindre end 10 minutter
En øjenlaser tager mindre end 10 minutter pr. øje og vælger du den foretrukne laseroperation FS-LASIK, kan du forvente at se tæt ved perfekt allerede dagen efter. Denne operation er ikke forbundet med nogen former for smerter og vælges ofte af topatleter, da den indebærer en utrolig kort helingstid, så man hurtigt kan vende tilbage til sin intense træning og aktive livsstil.

Gratis forundersøgelse og rabat med Håndbold Spiller Foreningen
Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen kan du komme til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos Memira og få svar på om du er egnet til operation. Undersøgelsen foretages af en specialuddannet optiker, som foruden at foretage en masse forskellige målinger og udredninger, også giver dig sin professionelle vurdering af dine behov og muligheder. Vælger du at blive opereret hos Memira senest den 31. august i år får du desuden kr. 3.000 i rabat eller mulighed for 36 mds. rentefri afbetaling.

Book tid til din gratis forundersøgelse allerede i dag!
Klik her og oplys koden ”håndboldspiller” for at gøre brug af medlemstilbuddet.

Vil du være Memiras nye ambassadør?
Som noget ganske unikt lader Memira deres kunder være i fokus i deres markedsføring. Dette skyldes den utroligt høje kundetilfredshed (NPS), som virksomheden har igennem sit professionelle virke, hvor de hvert hjælper mere end 10.000 personer til et friere liv uden briller og linser. Som ambassadør for Memira deler man ud af sine oplevelser og erfaringer  på blandt andet www.memira.dk, hvor man også besvarer spørgsmål fra potentielle nye kunder.

Er du interesseret i at blive Memiras nye ambassadør, så kontakt Marketingchef Cecilia L. Thorsén, på cecilia.thorsen@memira.dk og hør mere.

Med ca. 50 klinikker i hele Skandinavien – heraf 7 centralt placeret i Danmark – er Memira Nordens førende og danskernes foretrukne øjenklinik. Find en klinik nær dig, klik her.