Medlemsfordele hos Håndbold Spiller Foreningen

Individuel rådgivning
Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen kan du benytte dig af Håndbold Spiller Foreningens rådgivning. Du kan hente rådgivning på denne hjemmeside, hos foreningens sekretariat og hos foreningens eksterne ekspertrådgivere. Vi kan hjælpe dig med at få svar på alle spørgsmål vedrørende din karriere som håndboldspiller og rådgive i forbindelse med kontraktforhandlinger og generelle kontraktmæssige forhold. Hvis uheldet skulle være ude og du bliver skadet, står Håndbold Spiller Foreningen klar med juridisk vejledning i forbindelse med forsikringsspørgsmål.

Håndbold Spiller Foreningen arbejder ligeledes på flere nye tiltag som vil gavne vores medlemmer, så som eksklusive aftaler inden for leasing, forsikring, bankaftaler, telefoni, udstyr mm.

 

Kollektive forbedringer
Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen er du med til at sikre en forening, der arbejder for at forbedre de danske elitehåndboldspilleres generelle vilkår samt for at beskytte og udvikle elitehåndboldspillernes kollektive kommercielle rettigheder. Håndbold Spiller Foreningen er part, når der skal forhandles om at forbedre vilkårene i DHF's standardkontrakt, herunder forsikrings-, og pensionsforhold. Den 19. juni 2014 indgik Håndbold Spiller Foreningen og KIF Kolding København en overenskomst, der sikrer spillerne i KIF Kolding København ordnede ansættelsesvilkår. Aftalen med KIF Kolding København er historisk, da det er den første overenskomst, som en dansk håndboldklub har indgået. 

 

Fremme af dansk elitehåndbold
Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen støtter du en forening, der med afsæt hos spillerne, deltager aktivt i debatten om udviklingen af dansk elitehåndbold.

 

Forsikringer og arbejdsskader
Enhver håndboldspiller kan pludseligt blive ramt af en skade. Men ved du, om din klub har forsikret dig, og om de har anmeldt din skade? Håndbold Spiller Foreningen står til rådighed i enhver skadessituation med vejledning om, hvordan du bedst kommer videre med sagen og hjælper dig med at få, hvad du har krav på.

 

Skatterådgivning
Har du husket at trække alle fradrag fra i din årsopgørelse? Håndbold Spiller Foreningen samarbejder med revisions- og konsulentvirksomheden Ernst & Young, så du får den bedste rådgivning på området. Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen kan du få tilsendt en skattefolder og få overblik over dine muligheder for fradrag mm.

 

Sagsbehandling og juridisk rådgivning
Håndbold Spiller Foreningen har ført en lang række sager for medlemmerne inden for alt fra arbejdsskadesager og forsikringer til uretmæssige fyringer og principielle sager. Håndbold Spiller Foreningens partner Kromann Reumert, som er Danmarks førende advokatvirksomhed, har eksperter inden for alle områder og sidder altid klar til at hjælpe dig.

 

Et solidt bagland
Håndbold Spiller Foreningen er medlem af det stærke faglige fællesskab FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation, som er hovedorganisationen for 18 medlemsforbund og har ca. 1 mio. medlemmer.

 

Hjemmeside

Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål omkring dit medlemskab. Forskellige typer af rådgivning, hjælp til uddannelse og job, samt kontante fordele du kan få igennem vores samarbejdspartnere. Forhåbentlig kan hjemmesiden hjælpe dig til det meste, men hvis ikke, så kontakt gerne sekretariatet.

 

Nyhedsbrev
Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen vil du løbende modtage nyhedsbreve pr. e-mail. På den måde bliver du hele tiden holdt ajour med, hvad der sker af nye tiltag i Håndbold Spiller Foreningen. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på hjemmesiden.