Study4player tager temperaturen på: HF enkeltfag

I en række artikler tager vi temperaturen på uddannelserne under Study4player Online Academy. Hvad gør uddannelsesinstitutionerne og de studerende for at få de to verdener til at hænge sammen? Her sætter vi fokus på HF enkeltfag fra VUC Syd.

Pressemeddelelse, 27/6-2014

Har du endnu ikke fået færdiggjort din ungdomsuddannelse, eller ønsker du blot at opkvalificere/supplere med et eller flere enkeltfag - eksempelvis for at kvalificere dig til en videregående uddannelse - kan du gøre dette som fjernstuderende på VUC Syd. En nem og fleksibel løsning!

Uddannelsesleder på VUC Syd, Helle Lindegaard Lauesen, udtaler:

- I  e-læring tilbyder vi en maksimal fleksibilitet i tilrettelæggelsen af undervisningen til gavn for den enkelte kursist. Det betyder, at kursisten kan arbejde med undervisningsmaterialet og få faglig sparring og input fra underviseren på tidspunkter som passer kursisten. Kursisten har på denne måde mulighed for at passe arbejde, træningstider eller andet og samtidig følge sin undervisning.

- Afviklingen af Webinar betyder, at der kan skabes en god og tæt relation mellem kursist og underviser. En relation der bidrager til et positivt læringsmiljø, selv om der er stor fysisk afstand mellem underviser og kursist.

Håndboldspiller i VLF Oldenburg i Tyskland, Kira Nadine Schnack, udtaler:

- For mig har håndbolden altid været mit første valg og derfor skulle mit studie tilpasses håndbolden og ikke omvent. Dette kunne  VUC Syd tilbyde og har altid været meget opmærksom og behjælpelig om at kunne få mine afleveringsfrister og samtaler til at hænge sammen, sådan at jeg ved siden af også kunne nå alle mine træninger og kampe.

- Igennem VUC Syd har jeg fået muligheden for at kunne studere Tysk B over computeren fra udlandet. Fjernstudiet har hjulpet mig meget og jeg er glad for at have taget dette valg.

Læs mere om HF enkeltfag som fjernstudie og de andre online uddannelser i Study4player Online Academy

 For spørgsmål omkring uddannelsen eller dine uddannelsesmuligheder generelt kan du kontakte koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.