Spillernyt på vej med posten

Læs om Håndbold Spiller Foreningens repræsentantskabsmøde, hvorfor det er problematisk at herrernes VM skal spilles i Qatar, få et overblik over årets kåringer, samt se hvilke klausuler du skal undgå i din kontrakt.

Pressemeddelelse, 18/6-2014

Årets repræsentantskabsmøde blev i år afholdt i Herning hos vores partner Hessel Hire. I bladet får du en oversigt over, hvilke emner der blev dækket, så du er opdateret, selvom du ikke var med i Herning.

Qatar får meget opmærksomhed for deres værtskab for fodbold-VM 2022, men allerede i 2015 er landet vært for herrernes håndbold-VM. I denne udgave af Spillernyt forklarer vi, hvorfor landet er et problematisk og kontroversielt værtsland for begge turneringer.

Vi giver dig også det fulde overblik over årets kåringer - det kollektive skulderklap fra Håndbold Spiller Foreningens medlemmer til dem, der har præsteret allerbedst.

Sidst, men langt fra mindst, præsenterer vi en række klausuler, som øger usikkerheden for spillerne i en allerede ustabil branche og som Håndbold Spiller Foreningen mener, at du skal undgå i din kontrakt.

Læs Spillernyt på din iPad, anden tablet eller computer.
Skal du læse Spillernyt elektronisk, anbefaler vi iBooks til iPad eller Google Play Bøger til Android.