Alsidig kommunikatør i håndboldens verden

Skriver du tekster, der brænder igennem, og har du et ønske om at opnå bred kommunikationserfaring, kan du være Håndbold Spiller Foreningens nye praktikant.

Nyhed, 21/11-2014

Håndbold Spiller Foreningen repræsenterer elitehåndboldspillerne i Danmark og danske udlandsprofessionelle, og en vigtig del af vores arbejde består i at holde vores medlemmer informerede om håndboldfaglige forhold. Samtidig er Håndbold Spiller Foreningen (HSF) konstant aktiv i den offentlige håndboldfaglige debat i Danmark. Du skal derfor kunne skrive pressemeddelelser og nyheder, der skærer igennem og sætter håndboldspilleres arbejdsvilkår på dagsordenen.

Du bliver derfor både de professionelle håndboldspilleres talerør og en vigtig informationskilde for dem.

Vores platforme spænder over pressemeddelelser, nyhedsbreve, websites, sociale medier og tryksager som medlemsbladet Spillernyt, medlemsfoldere mv. Vi søger en praktikant, der kommer til at deltage i vores kommunikationsarbejde og som begå sig på de forskellige platforme i tæt samarbejde med Håndbold Spiller Foreningens øvrige medarbejdere.

Samlet set kræver det, at du kan holde overblikket over en sammensat branche, der byder på alt fra storpolitiske problemstillinger til lavpraktiske produktionsopgaver. Vi tilbyder derfor en praktikplads, hvor du vil blive betroet meget ansvar, men samtidig vil kunne trække på kommunikationsafdelingen i fagforeningen for fodboldspillere på eliteplan, Spillerforeningen.

Alt i alt tilbyder vi en praktikplads, hvor dit arbejde kommer til at gøre en forskel, hvor du dagligt kan præge den offentlige håndbolddebat, og hvor du kommer til at udvikle dig fagligt i et livligt arbejdsmiljø.

Kvalifikationer
Du læser kommunikation, sprog eller lignende på kandidat- eller evt. bachelorniveau
Du har et højt niveau i skriftlig dansk og tale
Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken
Du er selvstændig, fuld af gåpåmod, har sans for detaljen og er håndbold- og sportsinteresseret

Fordel men ikke et krav:
Du har kendskab til CMS-systemer
Du har kendskab til grafisk arbejde og billedbehandling
Du har et højt niveau i engelsk eller andet fremmedsprog

Forløbets varighed og ansøgning
Praktikperioden fastlægges i overensstemmelse med dit studie og forventes at udgøre en 30-37-timers arbejdsuge af en varighed på ca. 4 måneder med start medio januar 2015 eller efter aftale. Praktikperioden er ulønnet.

Skriftlig ansøgning sendes til Kresten Blæsild på kresten.blaesild@haandboldspiller.dk.

Om Håndbold Spiller Foreningen
Håndbold Spiller Foreningen er interesseorganisationen og fagforeningen for håndboldspillere i Danmark på eliteplan samt danske udlandsprofessionelle. Vi arbejder for at sikre, at spillerne arbejder under rimelige vilkår. Derfor taler vi altid spillerens sag, hvad enten det drejer sig om skadessager, lønninger eller landsholdsaftaler.

Vil du have yderligere information, kan du besøge haandboldspiller.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kresten Blæsild på kresten.blaesild@haandboldspiller.dk.

Studierelevans
Du kommer til at arbejde med kommunikation og dansk sprog i bredeste forstand inden for alt fra medlemsbladet Spillernyt, nyheder til web samt pressemeddelelser og Facebook. Du har samtidig muligheden for at være med til at præge foreningens kommunikationsstrategi.

Nødvendige kompetencer:
Flair for kommunikation, lidenskab for sprog, teknisk snilde, gå-på-mod, håndboldinteresseret.