Opsamling på 2012's sidste netværksmøder i Sportsalumni.dk

Sportsalumni.dk rundede 2012 af med to succesfulde møder hos henholdsvis Grundfos i Bjerringbro og Dansk Erhverv på Børsen i København.

Nyhed, 10/1-2013

Netværksmøde den 12. december hos Grundfos

Tema: Dur jeg til at være leder?

Mødet hos Grundfos blev indledt af en gennemgang fra HR-partner Lasse Skovgaard af virksomhedens fem lederskabsprincipper, der blev præsenteret for ledende medarbejdere i firmaet i 2011. Skovgaard gik i detaljer med principperne, og om hvordan man har formået at implementere disse principper i Grundfos-koncernen.

Derefter blev deltagerne budt på et oplæg fra Per Justesen, der i detaljer fortalte om ledelse i sportens verden, samt sin egen ledelsesstil på Sport Management-uddannelsen ved UCN, som Study4player samarbejder med i forbindelse med onlinestudieforløb for en række elitesportsudøvere.

Deltagerne diskuterede efterfølgende individuelle præferencer i ledelsesstil og motivationsformer, og kom frem til, at de overvejende fortrak en blødere ledelsesstil a la ”anføreren” frem for ”cheftræneren”, der praktiserer ”kæft, trit og retning”.

Netværksmøde den 15. december hos Dansk Erhverv, Børsen

Tema: Dur jeg til at være leder?

Sportsalumni.dk rundede 2012 af med et besøg hos Dansk Erhverv, Børsen i København. Her åbnede Jesper Juul-Jensen, der er salgschef i Dansk Erhverv, mødet med en kort præsentation, mens Christian Stadil efterfølgende tog fat i emnet ved inddragelse af en selvtest, som deltagerne var blevet bedt om at udfylde på forhånd.

Herefter tog Lars Sørensen, der er tidligere elitechef i Dansk Svømmeunion, ordet, og holdte oplæg om sin ledelsesstrategi i sit nuværende virke som direktør i Københavns Svømmeklub, hvor han skal involvere og motivere flere forskellige typer af medarbejdere, unge som gamle, frivillige som lønnede medarbejdere.

For mere info om Sportsalumni.dk – og hvordan du bliver en del af netværket – se www.sportsalumni.dk, eller tag direkte kontakt til netværkskoordinator Rasmus Haagensen på telefon 22 26 00 44 eller mail info@sportsalumni.dk.