Gode seertal til Golden League

De danske håndboldkvinder samlede flotte seertal til deres tre kampe ved den netop overståede Golden League-turnering i Frankrig.

Nyhed, 25/3-2013

Selvom resultaterne ikke helt blev som ønsket, fulgte rigtig mange danskere med på TV, da de danske håndboldkvinder i den forgangne uge spillede Golden League i Frankrig. Nederlaget på 24-40 mod Norge i den første kamp onsdag aften, blev ifølge TV2 fulgt af omkring 220.000 seere på TV2 Charlie, hvilket er 4-5 gange så mange, som normalt følger den kanal på det tidspunkt af døgnet.

Også kampen fredag aften mod Frankrig, som endte med et smalt nederlag på 24-25, blev sendt på TV2 Charlie – en kamp som havde stor konkurrence fra andre transmissioner som X-Factor finalen på DR1, samt det danske fodboldlandsholds VM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet på Kanal 5. Alligevel lykkedes det de danske håndboldkvinder at samle 163.000 seere i første halvleg, samt fastholde 131.000 seere til anden halvleg.

Den flotte sejr på 31-30 i sidste kamp mod Rusland lørdag eftermiddag, blev sendt på TV2 og samlede omkring 310.000 efter pausen, hvor der var flest, der fulgte med. 

Efter en sejr og to nederlag kan de danske håndboldkvinder nu se frem mod de vigtige kampe mod Tyrkiet i juni, som gælder kvalifikation til VM.