Er fremtiden sikret? Studér online på DINE vilkår

Vi nærmer os kvote 1 ansøgningsfristen som er 5. juli, så det er tid til at tage stilling til om du skal påbegynde et studie i år. Har du svært ved at kombinere en ordinær uddannelse med din sport, er online uddannelse måske løsningen?

Pressemeddelelse, 4/6-2013

I Study4player Online Academy har vi samlet udvalgte online-uddannelser, der ud over at være fleksible af natur (grundet uddannelsens online setup) også tager fleksible hensyn til sportsudøvere. De enkelte uddannelser under Study4player Online Academy er beskrevet kort nedenfor og du kan læse mere om hver enkelt uddannelse her:
  
Sport Management
Sport Management er en 3½-årig bachelor uddannelse, hvor du uddanner dig til at arbejde bag kulissen i sport- og eventbranchen. En unik mulighed for at gøre din passion for sport til din levevej, selv efter den aktive karriere slutter. Uddannelsen er 100% online. Eksempler på jobs som uddannelsen er rettet mod kunne være sportskonsulent, klubmanager, key account manager, marketingskoordinator, eventkoordinator, projektleder, sponsoransvarlig mm.

Lærer
Har du lyst til at undervise i en sprællevende verden, og vil du gerne have en uddannelse, som giver dig gode muligheder for det, så kan du få det gennem online læreruddannelsen i Haderslev. Med den netbaserede læreruddannelse får du stor fleksibilitet og mulighed for selv at være med til at tilrettelægge studiet. 

Hf enkeltfag
Ønsker du at supplere op med enkeltfag - eksempelvis for at opfylde adgangskrav til en videregående uddannelse - , tilbyder VUC Sønderjylland fjernundervisning i almene skolefag fra niveau g, f, e og d (AVU - folkeskoleniveau) til niveau c, b og a (hf). Se alle fagene på  www.vuc.nu. Der er løbende tilmelding til fagene.  

HD erhvervsøkonomi
Ønsker du en uddannelse inden for erhvervsøkonomi? HD erhvervsøkonomi er en diplomuddannelse der består af to dele: en 2-årig erhvervsøkonomisk grunduddannelse (HD 1. del), efterfulgt af en specialeretning (HD 2. del). Den samlede HD uddannelse svarer til bachelorniveau og giver mulighed for adgang til f.eks. relevante masteruddannelser og udvalgte cand.merc.-studier. Ansøgningsfristen til HD er 1. august.

International Handel og Markedsføring
Udnyt eller skab dit sælgergen! I International Handel og Markedsføring lærer du at planlægge og gennemføre salg og markedsføring succesfuldt ligesom du trænes i effektive værktøjer, så du kan kommunikere målrettet og sælge med succes til forskellige kundetyper. Uddannelsen giver dig kompetencer inden for bl.a. salg, salgsledelse, markedsføring, kommunikation, forhandlingsteknik, kulturforståelse og afsætningsstrategi.

Jura
Ønsker du at læse Jura som fjernstudie? Syddansk Universitet tilbyder at du på 5 år kan tage en bachelor i Jura på deltid, hvor du opnår et grundlæggende kendskab til juridiske metoder og centrale dele af retssystemet. Ansøgningsfristen var 1. juni, men der er muligvis ledige pladser hvis ikke alle af disse er fyldt ud.

Ønsker du mere information?
Ønsker du yderligere info omkring uddannelserne i Study4player Online Academy kontakt koordinator, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61713199.

For generel vejledning og rådgivning omkring dine uddannelsesmuligheder kontakt uddannelsesrådgiver i Study4player, Jens Franck, på mail s4p@spillerforeningen.dk eller telefon 65 50 22 72.