JEG HAR ALTID FØLT, AT VI HAR HAFT EN FANTASTISK OPBAKNING

Landsholdsanfører Niklas Landin er en del af det vigtige samarbejdsudvalg på landsholdet, som løbende holder møder og har kontakt til Håndbold Spiller Foreningen.

”Samarbejdsudvalget er et lille råd, vi har lavet, og som i min tid altid har været på landsholdet. Vi er 4-5 spillere i rådet, som har kontakten til Håndbold Spiller Foreningen flere gange om året. Via den kontakt holder vi møder og diskuterer vigtige emner.”

Det er Håndbold Spiller Foreningen og spillerrådet hos Håndboldherrerne og Håndboldkvinderne, der sammen forhandler landsholdsaftaler på vegne af landsholdsspillerne. Her har samarbejdet med HSF været utrolig vigtigt. 

”Skal der gøres noget nyt, skal vi sætte fokus på nye emner eller er der nogen sponsorer der vil bruge spillere til nogle kommercielle ting? Håndbold Spiller Foreningen har været utrolig gode til at guide i de forskellige situationer, vi har haft med landsholdet. Der har været mange cases i løbet af min landsholdstid, og især i mit job som anfører og i spillerrådet - Hvordan skulle vi tackle dem på landsholdet, og skulle vi gøre noget ekstra for at sætte fokus på det? Der har Håndbold Spiller Foreningen altid været til stede, de er kommet til vores samlinger, og snakket vores sag. Jeg har altid følt, at vi har haft en fantastisk opbakning.”

Niklas har været medlem af Håndbold Spiller Foreningen i 15 år, siden starten på seniorkarrieren i GOG. Et medlemskab han er meget glad for:  

”Det er vigtigt at have nogen, som man har på ens side, og som virkelig arbejder for én. Der har været mange tidspunkter hvor jeg har følt, at vi spillere har stået alene, hvor vi har taget fat i Håndbold Spiller Foreningen og spurgt, om de kan hjælpe os med nogle gode råd i den enkelte case. Og så har de været der med det samme. Så på den måde har jeg følt, at de har været utrolig vigtige, ikke blot for mig personligt, men også for landsholdet. Jeg synes Håndbold Spiller Foreningen leverer et utrolig stort arbejde i forhold til det beskedne kontingent der er om året. Så på den måde synes jeg det er et klart ja til at takke ja til Håndbold Spiller Foreningen.”