Styrk dine personlige lederevner med en uddannelse i Ledelse og Coaching. Opstart d. 3. februar!

Vil du blive bedre til at overføre dine personlige styrker fra sporten til erhvervslivet, der venter efter dit karrierestop?

12. januar 2016

D. 3. februar er der opstart på det nye uddannelsesforløb i ’Ledelse og Coaching’ (på diplomniveau) hos Copenhagen Coaching Center – et uddannelsesforløb der er startet i samarbejde med 4player, da uddannelser inden for coaching og personlig udvikling i længere tid har været efterspurgt blandt udøverne. Du kan stadig nå at tilmelde dig!

Uddannelsen varer 6 måneder og er en kombination af henholdsvis selvstudie og enkelte fremmødedage i København - såkaldt blended learning, som i højere grad gør det muligt for dig at tilpasse studiet dit eget skema.

Uddrag fra beskrivelsen af uddannelsen inden for Ledelse & Coaching på diplomniveau:
"Denne fleksible uddannelse vil styrke dine personlige lederevner og underbygge dem med et solidt teoretisk fundament. På den måde lærer du mere om, hvorfor du gør som du gør, og hvorfor det virker. Uddannelsen er erhvervsrettet og øger dine muligheder for at overføre dine personlige styrker fra sporten til forskellige typer af jobs efter dit karrierestop. Hér er sammensat 3 moduler: Coaching, Kommunikation og Ledelse. Der er desuden mulighed for at vælge flere fag og bygge videre på uddannelsen for at opnå en fuld diplom."

Læs mere om uddannelsen HER                                                                 

Har du interessere eller spørgsmål til uddannelsen, vil vi opfordre dig til at tage direkte kontakt til uddannelsesansvarlig fra Copenhagen Coaching Center, Andreas Bering, og få en snak med ham om forløbet og dine muligheder. Kontakt Andreas på telefon 40 14 92 92 eller skriv en mail til info@copenhagencoaching.dk.