PlusKort

Håndbold Spiller Foreningen har indgået en samarbejdsaftale med PlusKort. Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen får du med PlusKort i hånden adgang til fordele og stærke rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.

Om PlusKort              

PlusKort er et medlems-, fordels- og rabatkort for alle fagforeninger, som har tilsluttet sig fordelsprogrammet, og ejes af FH og forbundene i fællesskab. Håndbold Spiller Foreningen samarbejder nu med PlusKort.                                       

PlusKort er en selvstændig virksomhed, der giver næsten 1 mio. fagforeningsmedlemmer adgang til de mange fordele og kontante rabatter, der er knyttet til kortet. PlusKort kan benyttes i mere end 1.300 butikker og webshops landet over.                                                     

Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S er selvfinansierende, og får sine indtægter gennem provision og bidrag fra samarbejdspartnerne, der er med i programmet. Det er nødvendigt for at dække omkostningerne til at drive, administrere og udvikle medlemsfordelene. Dit medlemskontingent går derfor ikke til PlusKort.

Du kan læse meget mere om PlusKort på pluskort.dk.

Om PlusKort app’en

Henter du PlusKort app’en til din mobil, har du altid dit PlusKort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og spændende events.

Med app’en kan du tilmed finde informationer om alt fra lokalafdelinger til medlemsservice vedrørende dit fagforeningsmedlemskab.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med MitID. Du kan hente PlusKort app’en i Google Play eller App Store.

Du kan også sende en SMS med teksten ’KORT’ til 1999, så modtager du et link til download af app’en. Det koster alm. sms-takst.  

Alle medlemmer der er logget ind i PlusKort appen, deltager hver måned i lodtrækningen om 1.000 kr. til en valgfri PlusKort partner.

Om PlusKort nyhedsbrev

Få besked om nye aftaler, ekstraordinære kampagnerabatter, spændende events - kun for fagforeningsmedlemmer og meget mere med PlusKort nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her: https://pluskort.dk/newsletter-signup 

Om PlusKort fordelsguide

Hvis du vil læse mere om alle medlemsrabatterne hos PlusKort, kan du trykke her: https://viewer.ipaper.io/bording-as/pluskort/fordelsguide2023/ 

Om PlusGuldkort

Du kan ansøge om et PlusGuldkort, som er et kombineret medlems-, fordels- og rabatkort og samtidig et betalingskort.

Med PlusGuldkort får du tilmed adgang til ekstra gode rabatter hver måned med PlusGuldklub.

Læs mere, og ansøg om et PlusGuldkort her: www.plusguldkort.dk/ansog

Du kan læse meget mere om PlusKort på www.pluskort.dk