Husk medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies samt HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

16. september 2016

Næste møde i Sportsalumni.dk er lige på trapperne og dette møde kommer til at handle om hvordan man laver sin elevatortale i bestræbelserne på at sælge sig selv eller sin ide bedst. Ligeledes vil der naturligvis være mulighed for networking.

Tema: ”Elevatortalen og Networking”
Dato: 3. oktober 2016 kl. 17.30-21.30
Vært: Spillerforeningernes kontor, Frederiksholms Kanal 4,2. 1220 København K.
Indhold: Har du styr på din elevatortale? Brug den til at åbne døre til din fremtid. Hav den klar når som helst, når den vigtige kontaktperson drejer rundt om hjørnet. Går du med en iværksætter idé eller er du startet op, så er elevatortalen din pitch/salgstale. Kom og få udviklet din elevatortale eller iværksætter-pitch, så du kan aktivere dit netværk optimalt og få tingene til at lykkes. Vi networker naturligvis også på mødet, hvor der også vil være lejlighed til at se de kontorer, hvor Spillerforeningerne holder til.
Netværksfacilitator: Christian Stadil

Tilmelding: Hurtigst muligt til kresten.blaesild@spillerforeningen.dk

Medlemmer af Spillerforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening samt SPF's Goldies, HSF's og DEF's Masters deltager gratis i Sportsalumni.dk møder!

Hvis du kender andre der vil deltage i Sportsalumni er du velkommen til at videresende denne mail.

Vi ses til networking for nuværende og tidligere elitesportsudøvere - og for din fremtids skyld.