Nyt samarbejde mellem IKAIKA og Håndbold Spiller Foreningen

Står du og mangler træningstøj inden den nye sæson? Håndbold Spiller Foreningen har lavet et samarbejde med IKAIKA, et dansk sportsmærke skabt af håndboldspillerne Kathrine Heindahl og Louise Nilsson.

Med et brændende ønske om at ændre kvaliteten på især tights blev IKAIKA startet tilbage i 2016. IKAIKA har fra dag ét ønsket at pris og kvalitet går hånd i hånd, samt at skabe et brand, som er tæt på forbrugeren.

Produkterne er udviklet ud fra egne behov og erfaringer. Et produkt som IKAIKA især har haft succes med er ”Evelyn Shorts”, som mange har gavn af som inder shorts eller løbeshorts. Kathrine og Louise savnede selv et par inder shorts, hvor benene ikke kravler og med et godt fit i både talje og bukseben.


IKAIKAs tights er blandt andet kendetegnet ved:
- Squatsikre
- Bliver siddende, hvor de skal under træning
- Bevægelighed
- Fair priser

IKAIKA har i 2021 også lanceret de første produkter til mænd. IKAIKA ønsker hele tiden at udvikle virksomheden både i form af produkter, flere størrelser samt designs.

Som medlem af Håndbold Spiller Foreningen får du 20% rabat på IKAIKAs webshop.

Er du medlem, har du modtaget et nyhedsbrev fra Håndbold Spiller Foreningen, med informationer og rabatkode. Har du ikke modtaget denne, eller vil du gerne være medlem? Så skriv til os på kontakt@haandboldspiller.dk.

Læs mere om IKAIKA her: https://ikaika.dk/