To nye coaching-uddannelser i Study4player Online Academy

Study4player Online Academy lancerer et nyt samarbejde med Copenhagen Coaching Center. Styrk dine personlige lederevner med en uddannelse inden for Ledelse & Coaching på diplomniveau - eller gå hele vejen og lær at coache og skabe udvikling hos både dig selv og andre med en International Master inden for coaching.

26. november 2015

Uddannelser inden for coaching og personlig udvikling har i længere tid været efterspurgt blandt udøverne, og 4player er nu glade for at kunne præsentere et samarbejde med Copenhagen Coaching Center og byde på yderligere to uddannelser i Study4player Online Academy. Det betyder, at du som udøver nu kan kombinere din sport med et 6 måneders uddannelsesforløb inden for Ledelse & Coaching (på diplomniveau) eller tage en 2-årig International Master i Coaching (International Master of Business Coaching). Begge uddannelser er akkrediterede og giver ECTS-point.

Uddannelserne er en kombination af hhv. selvstudie og enkelte fremmødedage i København– såkaldt blended learning, som i højere grad gør det muligt for dig at tilpasse studiet dit eget skema.

Uddrag fra beskrivelsen af uddannelsen inden for Ledelse & Coaching på diplomniveau:
”Denne fleksible uddannelse vil styrke dine personlige lederevner og underbygge dem med et solidt teoretisk fundament. På den måde lærer du mere om, hvorfor du gør som du gør, og hvorfor det virker. Uddannelsen er erhvervsrettet og øger dine muligheder for at overføre dine personlige styrker fra sporten til forskellige typer af jobs efter dit karrierestop. Hér er sammensat 3 moduler: Coaching, Kommunikation og Ledelse. Der er desuden mulighed for at vælge flere fag og bygge videre på uddannelsen for at opnå en fuld diplom.”

Næste holdopstart for uddannelsen i Ledelse & Coaching er ultimo januar 2015. Læs mere om uddannelsen HER

Uddrag fra beskrivelsen af ”International Master of Business Coaching”:
”Styrk din evne som leder og coach og skab udvikling både hos dig selv og de personer og grupper, du coacher og har samtaler med. Vidensdeling og evnen til at forløse det personlig potentiale hos mennesker er nøgleord i den udvikling, der foregår i såvel den personlige som den globale kontekst. Denne uddannelse giver dig indsigt i og kompetencer til at deltage i såvel organisatoriske som personlige udviklingsforløb.”

Næste holdopstart for “International Master of Business Coaching” er d. 8. februar 2016. Læs mere om uddannelsen HER

For yderligere spørgsmål omkring uddannelserne og evt. tilmelding, kontakt Copenhagen Coaching Center på mail info@copenhagencoaching.dk eller telefon 88 82 57 00.

For en generel snak omkring dine online uddannelsesmuligheder kontakt koordinator i Study4player Online Academy, Jesper Thorup, på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 61 71 31 99.