Sigter du mod ejendomsmæglerbranchen? EDC kigger mod eliten!

EDC er ny partner i Elitesportens Karrierepartnere og står klar med karrieremuligheder til dig der gerne vil inden for ejendomsmæglerbranchen!

17. maj 2016

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, byder vi velkommen til EDC. Hos EDC kigger de nu mod eliten og tilbyder jobs og karrieremuligheder til dig som aktiv og tidligere udøver.

- Vi ønsker, at vores medarbejdere er målrettede og resultat orienterede. Derfor oplever vi, at elitesportsudøvere eller profiler med baggrund i elitesport er et rigtig godt match for begge parter. Hos EDC arbejder vi løbende med, at udvikle vores forretninger og medarbejdere. Derfor vil EDC gerne hjælpe med den relevante uddannelse eller coaching for at komme på den rigtige hylde, siger salgschef hos EDC Steen Sejer Elkær-Hansen.

Hos EDC kan du eksempelvis blive trainee, få en ejendomsmægleruddannelse eller blive salgskoordinator. Læs mere om mulighederne i deres virksomhedspræsentation på Job4player.
KLIK HER for at tilgå deres virksomhedspræsentation

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.