Tysk rådgiver

Håndbold Spiller Foreningen har indgået et samarbejde med den tyske rådgiver Tolga Yazici. Tolga Yazici er tilknyttet Deutsche Vermögenberatung og har mangeårig erfaring med rådgivning af professionelle håndboldspillere fra forskellige lande, så Tolga Yazici kender problemstillingerne for de danske spillere, når de flytter til Tyskland. 

Som spiller i Tyskland er der er lang række forhold som du skal have styr på, også gerne inden at du flytter til Tyskland. Du skal helt sikkert tegne en løbtabsforsikring, du skal tilmeldes til den offentlige (eller muligvis den private) sygeforsikring mv. Alt dette kan vores samarbejdspartner hjælpe dig med. Derudover kan Tolga Yazici hjælpe dig med at få oprettet en tysk bankkonto, som står klar til dig, når du lander i Tyskland, samt en lang række andre forhold som du måske i første omgang ikke havde tænkt over. 

Tag en snak med Tolga Yazici, hvis du allerede spiller i Tyskland eller hvis du står foran et klubskifte til Tyskland, så kan han hjælpe dig. Det er en del af dit medlemskab af HSF at modtage rådgivning fra Tolga Yazici, så det koster dig ikke noget. 

Ulykkesforsikring og karrierestopforsikring fortsat via HSF
Selvom du spiller i Tyskland kan HSF fortsat hjælpe dig med at du er dækket via den ulykkesforsikring som vi anbefaler. Vi kan også være behjælpelig med at sikre dig en karrierestopforsikring, den såkaldte PTD forsikring, som kan bruges, hvis du får en karrierestoppende skade. Kontakt os her for mere information omkring dette.

Løntabsforsikring i Tyskland via EHPU
Via den internationale håndboldspillerforening, EHPU, er der indgået et samarbejde med et velrenommeret tysk selskab, der sikrer dig en fordelagtig rabat på din løntabsforsikring. Dette er eksklusivt for dig som medlem af HSF eller en af de andre håndboldspillerforeninger under EHPU. Løntabsforsikringen kan du også tale med Tolga Yazici om, eller du kan tage direkte kontakt til os i HSF, så skal vi formidle kontakten.

Kontakt til Tolga Yazici
Mobil: +49 171-8304898
E-mail: ty@ya-co.de