SKAT søger elever fra elitesporten

SKAT er ny i Elitesportens Karrierepartnere og søger elever fra elitesporten. Vil du have en uddannelse hos SKAT som du kan falde tilbage på efter sporten?

Nyhed, 17/2-2014

I Elitesportens Karrierepartnere, som er et samarbejde mellem Team Danmark, Adecco og Job4player, er vi glade for at kunne byde velkommen til SKAT.
 
SKAT har ansvaret for opkrævningen af told, skatter og afgifter mv. i Danmark og er en landsdækkende virksomhed, der opkræver næsten 900 mia. kr. om året. SKAT har afdelinger i det meste af Danmark med i alt  ca. 7.200 ansatte og kigger nu bl.a. mod elitesportens verden til deres elevforløb inden for specialet Offentlig Administration og Data og Kommunikationsuddannelsen IT-supporter.
 
- Da SKAT er en stor virksomhed har vi mulighed for at være fleksible med elevforløbet og kan være med til at give en idrætsudøver en uddannelse at falde tilbage på, når den sportslige karriere er slut. Samtidigt giver du som eliteidrætsudøver et indspark til SKATs mangfoldighed, hvilket vi ser som en stor fordel for hele organisationen, skriver SKAT i deres virksomhedsprofil på Job4player.
 
Hos SKAT har man i forvejen erfaringer med elitesportsudøvere - således har fodboldspiller Simon Nagel gennemført et elevforløb hos SKAT sideløbende med sin fodboldkarriere. Se en kort præsentationsvideo af det at være elev hos SKAT som elitesportsudøver.
 
Elevstillingerne er fordelt i hele landet, og du kan læse mere om stillingerne (såvel som ansøge) på SKATs hjemmeside.
 
Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt uddannelses- og jobrådgiver i 4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller telefon 22 32 18 55.