Vil du servicere og rådgive kunder om deres forsikring? Så har Aros måske assurandør-jobbet til dig!

Vil du servicere og rådgive kunder om deres forsikring? Så har Aros måske assurandør-jobbet til dig!

13. oktober 2017:

Aros Forsikring er ny partner i 4player og retter blikket mod dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver. Er du god til kundepleje og rådgivning og med et ønske om at blive assurandør?

I Elitesportens Karrierepartnere, som drives af Job4player i samarbejde med Team Danmark, byder vi velkommen til Aros Forsikring - et kundeejet forsikringsselskab med hovedkontor i Viby ved Aarhus. Hos Aros har man en vision om at være familiens bedste forsikringsselskab, hvorfor der lægges stor vægt på dyder som kundepleje, nærværende service og hæderlighed:

- Som kundeejet forsikringsselskab har vi kun et fokus: Kunderne! Vi er villige til at gøre en ekstra indsats for vores kunder og kollegaer for at nå et fælles mål: at skabe tryghed for vores kunder og deres familier. Derfor har vi brug for dig … fordi vi ved, at du som elitesportsudøver har den indstilling, der skal til for at gøre en forskel, skriver Aros i deres virksomhedspræsentation og fortsætter:

- Som ansat i Aros Forsikring bliver du en del af et stærkt landsdækkende assurandørteam, der varetager deres eget område og kundeportefølje. Du kommer til at servicere og rådgive mennesker med at træffe et af livets vigtigste, men ofte nedprioriterede beslutninger, nemlig forsikringen af deres kære og deres ejendele.

Aros søger i udgangspunktet til fuldtidsstillinger, men arbejdstider kan aftales. Det vil være godt, hvis du har en finansiel baggrund, men det er ikke en betingelse. Oplæringen vil ske på hovedkontoret i Viby ved Aarhus.

Læs mere om Aros Forsikring og deres tilbud til dig som nuværende eller tidligere elitesportsudøver i deres virksomhedspræsentation på Job4player

Har du generelle spørgsmål til dine karriere- og jobmuligheder, kontakt karriererådgiver i 4player, Mette Schou Brix, på mail mette.brix@spillerforeningen.dk eller telefon 26 56 19 98.