Vigtig information om Corona | Mænd mellem 18-70 år med springerknæ søges

Kære medlem af Håndbold Spiller Foreningen,

En ny sæson er så småt startet, og vi håber alle for at det bliver en mere normal sæson end sidste år! Corona er desværre ikke helt væk endnu, og derfor er der stadig nogen enkelte regler, som vi vil informere dig om her.

DHF og Divisionsforeningen har truffet følgende regler:

  • Det gælder, at alle skal have gyldigt Coronapas i første omgang frem til 1. oktober, for at kunne deltage i kamp. Testkrav opretholdes derfor kun for personer, der ikke har gyldigt Coronapas. Her gælder fremdeles krav om ugentlig test foretaget i offentligt testregi. Der er ikke krav om hvorvidt det skal være PCR-test eller andre testformer, dog skal man være opmærksom på gyldighedslængden.
  • Som færdigvaccineret eller tidligere smittet, skal man ikke gå i selvisolation, såfremt man har været nær kontakt til en smittet. Dog skal man testes på 4. og 6. dagen efter kontakten med den smittede.
  • Du skal huske, at det kun er i forbindelse med træning og kamp, at du som håndboldspiller fratages fra at være nær kontakt. Du bliver altså stadig betragtet som nær kontakt, så snart du træder udenfor banen.
  • Læs mere om de aktuelle retningslinjer på www.sst.dk

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os.


Mænd mellem 18-70 år med springerknæ søges

Bispebjerg hospital søger lige nu mænd i alderen 18-70 år, til et forsøg omhandlende springerknæ. Formålet med forsøget er at undersøge effekten af et 12 ugers genoptræningsforløb, hvor okklusionstræning bliver sammenlignet med tung langsom styrketræning til mænd med kronisk overbelastet knæskalssene (springerknæ).

Det er et spændende projekt, vis konklusioner kan få stor indflydelse på behandlingen af overbelastningsskader hos elitesportsudøvere fremadrettet og vi håber derfor, at der er nogle af vores medlemmer, der har lyst til at deltage i projektet.

Du kan deltage i forsøget hvis:

  • Du er mand mellem 18-70 år
  • Du har haft længerevarende smerte i kun det ene knæskalssene (smerter i mere end 3 måneder)
  • Du er ikke-ryger
  • Du ikke har fået kortikosteroid (binyrebarkhormon) indsprøjtning i knæskalssenen de seneste 12 måneder
  • Du ikke har nogen hjertekarsygdomme eller diabetes

Vil du modtage mere information om forsøget, så kontakt:
Mikkel Holm Hjortshøj Jensen, Cand. Scient. Fysioterapeut, Ph.D. studerende
Institut for Idrætsmedicin, Bispebjerg Hospital
E-mail: mikkel.holm.hjortshoej.jensen@regionh.dk
 

Eller læs hele annoncen her: https://bit.ly/3q6sVEg