Nykredit Direkte søger kundekonsulenter

Nykredit Direkte søger kundekonsulenter til Kundeservice & Salg - en oplagt mulighed for dig der gerne vil have et fleksibelt job sideløbende med sporten og samtidig få foden indenfor i en af Danmarks førende finanskoncerner.

Pressemeddelelse, 3/6-2014

Uddrag fra jobopslag:

I Kundeservice & Salg er vores primære fokus at servicere Nykredits kunder, når de ringer eller skriver til os vedrørende deres daglige økonomi. Vi stræber efter at give kunderne en god oplevelse, hver gang de kontakter os. Udover at yde en sublim service, har vi også fokus på at afdække kundernes behov. Vi sørger for at holde vores kunder opdateret om Nykredits produkter og sælge produkter ved at lave henvisninger til vores rådgivere rundt omkring i landet.
 
Din arbejdsdag består af kundehenvendelser vedrørende bank, realkredit, pension og investering, og du kommer bl.a. til at:

  • Lave indfrielsestilbud på realkreditlån
  • Besvare kundernes spørgsmål til betalingsservice og kreditkort
  • Håndtere serviceopgaver inden for investering og pension
  • Hjælpe kunderne med at bruge de forskellige digitale løsninger, som Nykredit tilbyder

GÅ TIL JOBOPSLAG (Bemærk! Ansøgningsfrist d. 15. juni 2014).

For mere info omkring Nykredit og deres tilbud til elitesportsudøvere se Nykredits virksomhedsprofil.

Få lavet dit CV: 
Mangler du et CV der inkluderer dine kompetencer fra elitesporten kan du oprette i Job4players CV database. Læs mere her: http://cv.job4player.dk/ 

Har du generelle spørgsmål omkring dine job- og karrieremuligheder kontakt rådgiver i Job4player, Kresten Blæsild, på mail kresten.blaesild@spillerforeningen.dk eller tlf. 22 32 18 55.