4player søger rådgivere – en på fuld tid og en på deltid

Vil du være med til at gøre en forskel for elitesportsudøvere i Danmark, og understøtte, at de kan have et godt liv, hele livet, så er en af disse stillinger måske noget for dig. 4player søger en fuldtidsrådgiver til primært at arbejde i håndbold og en deltidsrådgiver til primært at arbejde i fodbold.

4player rådgiver og hjælper elitesportsudøvere til trivsel undervejs i karrieren samt til at forberede tiden efter sporten. Du vil i tæt samarbejde med 4players rådgiverteam skulle yde individuel rådgivning og support til elitesportsudøvere inden for uddannelse og udvikling, job og karriere samt mental sundhed. Du vil desuden arbejde med udvalgte områder under 4players projekter.

Baggrunden for disse stillingsopslag er, at parterne i dansk elitehåndbold, spillerne via Håndbold Spiller Foreningen, klubberne via Divisionsforeningen Håndbold og Dansk Håndbold Forbund er gået sammen om at udvide 4players rådgivning og support til elitehåndboldspillere.

4player ApS er startet og ejet af Spillerforeningen. 4player er desuden rådgivningsenhed for Håndbold Spiller Foreningen og DEF-Sport.

Du bliver en del af et specialistteam i 4player og et endnu større team i spiller- og udøverforeninger. 4playerteamet er kendetegnet ved et tæt samarbejde i opgaveløsning. Det forventes derfor, at du har gode samarbejdsevner. Omgangstonen er fri, og miljø, indsatsområder og vores ambitioner om at lykkes som team afspejler, at 4player og foreningerne er spillernes egne organisationer. Du bliver en del af et dynamisk team af kvalificerede og målrettede kolleger, der er optaget af at gøre en forskel for mennesket bag elitesportsudøveren.

Dit primære fokus vil blive rådgivning af elitesportsudøvere. Du kan se frem til et afvekslende job bestående af blandt andet planlægning og afvikling af møder med spillertrupper i klubber, individuel rådgivning og rådgivningsforløb med afsæt i 4players værktøjer og tilbud, samarbejde med eksterne partnere samt projektarbejde, som understøtter rådgivningsarbejdet. Det forventes derfor, at du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at planlægge og administrere dine arbejdsopgaver og din egen arbejdstid.

Du refererer til og samarbejder med direktøren i 4player.

Læs hele stillingsopslaget her: https://4-player.dk/4player-soeger-raadgivere/