Online webinar: Sportsudøverens mentale udfordringer og muligheder – paneldebat med Nicoline Sørensen, Nicolai Larsen og Rasmus Lauge

Kære medlem af Håndbold Spiller Foreningen

Grundet de forlængede restriktioner som følge af Covid-19 situationen i Danmark er vi fortsat begrænset på at kunne ses fysisk med jer spillere ude i klubberne.

Som en konsekvens af dette har vi besluttet, at vi fremadrettet vil afholde 1-2 online webinarer hver måned med spændende og aktuelle temaer inden for uddannelse og personlig udvikling, job og karriere, økonomi, samt mental sundhed. Indholdet er nøje udvalgt ud fra, hvad vi mener kan være relevant for dig som elitesportsudøver.

Nedenfor et det første online webinar beskrevet uddybende, hvilket omhandler mentale udfordringer og muligheder blandt elitesportsudøvere, og som bl.a. inkluderer flere prominente sportsnavne på deltagerlisten fra både fodbold og håndbold.

Alle webinarer foregår online, så du kan være med, hvor end du er, og bruge både computer, tablet eller smartphone.

Vi håber, at du vil finde det nye initiativ interessant, og at vi ses online.

 

Med venlig hilsen

4player-teamet

Online webinar: Sportsudøverens mentale udfordringer og muligheder – paneldebat med Nicoline Sørensen, Nicolai Larsen og Rasmus Lauge

Mental modgang udgør en betydelig del af en sportsudøvers karriere som følge af de mange og forskellige udfordringer, man som udøver kan møde gennem karrieren.

Til dette online webinar har vi inviteret fodboldspiller Nicoline Sørensen (Everton FC), Nicolai Larsen (EA Guingamp) og håndboldspiller Rasmus Lauge (Veszprém KC) til en online paneldebat omkring sportsudøveres mentale udfordringer og muligheder.

Til webinaret kan du høre udøverne fortælle om deres oplevelser med mentale udfordringer gennem deres professionelle sportskarriere, samt hvordan de har håndteret og aktivt har arbejdet med dette område. Endvidere kan du høre om udøvernes generelle oplevelse af og perspektiver på mental sundhed i elitesport, hvilket vil blive diskuteret i sammenhæng med 4players mentale tilbud.

Er du interesseret i at høre om, hvordan danske topatleter har oplevet og håndteret mental modgang gennem deres sportskarriere, og kunne du tænke dig at få mere indsigt i mental sundhed i elitesport, så skal du tilmelde dig dette webinar.

Webinaret afholdes tirsdag d. 9. februar kl.19.30 - 21.00 på Microsoft Teams.

Invitationen gælder til medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen, Spillerforeningen og Danske Elitesportsudøveres Forening.

Tilmelding sker til Morten Koch på e-mail morten.koch@spillerforeningen.dk.