KOMPETENT HJÆLP FRA HSF

Søren Westphal er to gange blevet opereret i skulderen, efter han er kommet til skade på håndboldbanen. I forbindelse med en af skaderne, blev tidsfristen for indberetning af skaden overskredet. Med hjælp fra Håndbold Spiller Foreningen blev sagen løst.

Efter en operation i skulderen første gang i 2009 og efterfølgende i 2011, har KIF Kolding Københavns målmand Søren Westphal været glad for den hjælp, han har fået fra Håndbold Spiller Foreningen.

- Som målmand er jeg ikke lige så afhængig af, at skulderen fungerer, sammenlignet med en markspiller, som jo skal skyde. Derfor var jeg egentlig ikke så nervøs for, hvad der nu skulle ske, andet end at jeg nok skulle opereres efter sæson. Til gengæld var det rart at vide, at der sad kompetente mennesker i Håndbold Spiller Foreningen, som jeg før har haft gode erfaringer med, og som jeg vidste, kunne hjælpe mig med min skadessag. Jeg var derfor tryg ved at lade Håndbold Spiller Foreningen stå for det videre forløb, forklarer Søren Westphal.

Uheldigvis opstod der problemer med den ene af den talentfulde målmands forsikringssager.

- Der opstod en misforståelse, som gjorde, at min skade ikke var blevet anmeldt til min private ulykkesforsikring inden for tidsfristen på de tre år. Via Håndbold Spiller Foreningen, blev jeg gjort opmærksom på, at skaden kun var blevet anmeldt til arbejdsskadestyrelsen, og altså ikke til min private ulykkesforsikring, hvilket betød, at jeg kun havde fået udbetalt penge fra arbejdsskadeforsikringen. Det blev heldigvis løst forholdsvis nemt af Håndbold Spiller Foreningen, efter forklaring til forsikringsselskabet. Det kunne blandt andet bevises, fordi vi jo havde papirerne fra den anden forsikringssag.

Tilbage har Søren Westphal kun rosende ord om den hjælp og rådgivning, han har fået – medlemsfordele han uden tvivl vil anbefale til andre.

- Samarbejdet med den juridiske afdeling har været tip top. De har været gode til at rådgive mig, og hele tiden holde mig informeret om min sag, og så har de ligeledes været nemme at komme i kontakt med. Derfor vil jeg helt sikkert anbefale Håndbold Spiller Foreningen til andre. Det er de færreste, der har særlig stor erfaring med alle de forskellige skrivelser, som skal udfyldes, og hvilke forskellige ord og vendinger, der bliver brugt. Det er i hvert fald nemt at komme til at skrive noget forkert. Her har Håndbold Spiller Foreningen stor erfaring og er i stand til at hjælpe én. Når der eksempelvis ofte kan komme ekstra sagsbehandlingstid på skadessager, er det rart at kunne overlade sagen til kompetente mennesker, slutter Søren Westphal.