Protreatment | Team Spillerforeningen

Samarbejde med Protreatment sikrer eksklusiv rabat på behandling til Håndbold Spiller Foreningens medlemmer

Samarbejdet betyder, at medlemmer af Håndbold Spillerforeningen nu tilbydes behandling til 500 kr. pr gang (60 min) – det er en besparelse på op til 550 kr. pr time for første konsultation, Følgende konsultationer er der en besparelse på op til 350 kr.

Dette tilbud gælder op til tre behandlinger pr. skade.

For at få adgang til tilbuddet skal du sende en mail til Kresten Blæsild på kresten.blaesild@spillerforeningen.dk med kort beskrivelse af skade og behov for behandling og han vil så kontrollere dit medlemskab og videreformidle din henvendelse til Protreatment.

Læs mere om Protreatment på www.protreatment.dk

Om Team Spillerforeningen:

Team Spillerforeningen er Spillerforeningens (fodbold) træningstilbud til alle medlemmer. Team Spillerforeningen afholder fodboldtræning og fysisk træning i absolut topklasse i både sommer- og vinterpausen. Her deltager profiler fra Superligaen, 3F Ligaen, landshold, divisionerne og transferfrie spillere, der alle ønsker at være i topform til sæsonen eller har behov for hjælp til genoptræning.

Medlemmer af Håndbold Spiller Foreningen har mulighed for at deltage i den fysiske træning som Team Spillerforeningen i samarbejde med Protreatment afholder sommer og vinter.