Uddannelse

Har du problemer med at få job, uddannelse og håndboldkarrieren til at hænge sammen? Skal du have flyttet eksamener eller mangler du dispensationer omkring undervisning m.v., så kan vi hjælpe dig.

Om 4player
4player er et selskab startet af Spillerforeningen, som har indgået aftale med Håndbold Spiller Foreningen og Danske Elitesportsudøveres Forening (DEF) om levering af 4player-ydelser. For at kunne trække på ydelserne i 4player, skal man være medlem af Håndbold Spiller Foreningen, Spillerforeningen eller Danske Elitesportsudøveres Forening.

4player beskæftiger sig med second career rådgivning til nuværende og tidligere elitesportsudøvere og brobygning til erhvervslivet. Gennem de tre ordninger Study4player, Job4player og Sportsalumni.dk rådgiver og støtter 4player elitesportsudøvere i Danmark i transitionen fra sport til civil karriere. 

 

Study4player
Study4player henvender sig til elitesportsudøvere, der ønsker at kombinere deres sportskarriere med en videregående uddannelse. Dette gøres bl.a. gennem rådgivning og fleksible uddannelsesvilkår, hvor studiet i videst mulig omfang tilrettelægges efter sporten, og inkluderer muligheden for at tage en uddannelse online. 

Job4player
Job4player hjælper elitesportsudøvere med afklaring af personlige kompetencer og med at finde et konkret job undervejs eller efter sportskarrieren (bl.a. gennem en unik CV database for nuværende og tidligere elitesportsudøvere). Job4player giver desuden målrettede virksomheder mulighed for at tilknytte vindertyper med attraktive egenskaber.

Job4player indgår i et samarbejde med Team Danmark og Adecco kaldet Elitesportens Karrierepartnere - et setup der styrker brobygningen mellem elitesport og erhvervsliv for både virksomheder og udøvere.

Læs mere på www.4-player.dk.